Söker du en expert på svensk översättning?

 

Be om ett gratis kostnadsförslag

Dawn har en universitetsexamen i franska och tyska med en MA i översättningsvetenskap. Hon och hennes team tar hand om över 1700 komplexa projekt varje år för kunder som storbanker, advokatbyråer, filmstudios, idrottslag, universitet och många fler.

Recension
Översättning
VI FÅR VÄRLDEN ATT KÄNNAS LITEN

Möt Dawn, vår chef för översättning

Vi tillhandahåller tolkning och översättning av över 200 språk, i Storbritannien och andra delar av världen sedan 1991. Vi har betydande kontrakt med Department for Work & Pensions (DWP), NHS Trusts, lokala myndigheter, Royal Mail,de stora oljebolagen, biltillverkare, advokater m.fl.

Eller ring våra vänliga medarbetare på 0044203 794 3978.
 

Vad ingår i våra högkvalitativa översättningar?

Vi har 25 års erfarenhet av att tillhandahålla språktjänster till några av de största varumärkena i världen.

Vi har ett toppteam av experter som bedömer dina dokument på stil, innehåll, teknisk specialisering etc. Dokumentet laddas sedan ned på projektledningens programvara och skickas till modersmålsöversättaren som väljs ut specifikt för ditt projekt.

 Prestige Network är en prisbelönt språktjänstleverantör som grundades 1991. Vi levererar språktjänster från vårt huvudkontor i Berkshire (en timme väster om London), till kunder över hela Storbritannien, inklusive finansiella institutioner, advokatbyråer, idrottslag, sjukvården och regeringsdepartementet. Vi erbjuder översättning, lokalisering, desktop publishing, ansikte- mot ansikte simultantolkning samt telefon- och videotolkning, transkripts, teckenspråk och punktskrift. Vi hanterar en stor pool av erfarna och kvalificerade lingvister som gör det möjligt för oss att ge förstklassig service till kunder, ofta inom krävande tidsramar. Alla i vår projektledning är lingvister med en verklig passion för språk. Vårt mål är att bli igenkända som de bästa på marknaden, både när det gäller kvalitet, precision och värde men också för vår vänliga, professionella och kundfokuserade service. .

 

Betrodd av den offentliga sektorn
• Vi är en av en handfull leverantörer som blivit utvalda och ackrediterats av Crown Commercial Services, och vi finns också på de flesta större upphandlingsnätverken.
• Enbart under det senaste året har vi arbetat med nästan 170 stora offentliga organisationer, från kommunalråd på sydkusten till NHS Trusts i Glasgow.
• Vi har robusta hanterings- och säkerhetsrutiner och blir externt granskade varje år. Vi har nyligen fått CyberEssentials certifiering och arbetar mot ISO: 27001.

 

Partnerskap - tillvägagångssätt
• Vi är stolta över att kunna förstå våra kunders individuella behov, att bidra till deras tillväxtplaner och minimera deras risker.
• Vare sig det är uppgifter som analyser eller kartläggning av tolk densitet, befolkningsdemografi för nya språkkrav eller att stanna på toppen av de senaste trenderna inom översättning, investerar vi ständigt i tekniska uppgraderingar för att förbättra vår service.
• Vi inser att vi replikerar kundens varumärke på ett annat språk och strävar efter att replikera användarupplevelsen och företagets värderingar med yttersta precision.

 

Be om ett gratis kostnadsförslag

Alla rättigheter förbehållna. Prestige Network är ett handelsnamn för Prestige Network Ltd, ett registrerat företag i Storbritannien.

 

Första kontrollen

Utrustade med olika verktyg som stilguider, ordlistor, högteknologiska översättningsminnen och ja, gammaldags ordböcker kommer våra översättare att börja arbeta på dokumentet med stor vikt på noggrannhet och stilistisk passform med källdokumentet.

När det slutgiltiga förslaget lämnas in från våra översättare börjar din tilldelade projektledare dokumentgranskningen. Så snart detta är avslutat förbereder vår projektledare dokumenten för leverans i anpassat format, med  inkluderat designbearbetning och/eller konstruktionsbearbetning om så krävs.